Invändig backspegel

invändig backspegel

  • – Vid övningskörning
  • – Ha koll på barnen i baksätet
  • – Enkel att montera

89 :-

Till Butik / Beställ

En invändig backspegel är ett tillbehör som bättrar på säkerheten i bilen – inte minst vid övningskörning. Produkten ger helt enkelt en bättre överblick för den som sitter i passagerarsätet. Något annat den ofta används för är att ha bättre koll på små barn i baksätet.

Backspegel vid övningskörning

Idag väljer många unga att övningsköra med föräldrarna istället för att gå till en klassisk bilskola. Att övningsköra privat kommer med många fördelar, där ekonomin kanske är den största motivationen. Klassisk bilskola kan helt enkelt bli ganska dyrt.

Sen finns det ju såklart fördelar med bilskola, som privat övningskörning ofta har svårt att väga upp. En av dem är säkerheten. Med en innerbackspegel kan säkerheten enkelt bättras på genom att även föräldern har koll på det som sker runt omkring, och framför allt bakom bilen.

Få bättre koll på barnen

Att köra bil med små barn i baksätet, samtidigt som det är rusningstrafik, lämnar alldeles för få tillfällen att vända sig om rent fysiskt för att titta till barnet. Det är helt enkelt inte säkert. Många väljer därför att skaffa en invändig backspegel för att se till så att allting står rätt till därbak.

Med en invändig backspegel krävs endast en snabb titt en bit bredvid den vanliga backspegeln för att kolla läget. Ett förhållandevis billigt tillbehör som ökar säkerheten markant – oavsett om du är en småbarnsförälder eller agerar körskollärare åt din tonåring.