Övningskörning Bok

övningskörning bok handledning

Körkortsutbildning: Handledning för privat utbildning

Boken Handledning för privat utbildning är en av böckerna från Libers serie ”Körkortsutbildning”. Den passar för dig som ska fungera som handledare i samband med övningskörning av personbil och innehåller bland annat tips och råd – så väl praktiska som pedagogiska.

Som handledare kan du bland annat läsa om hur onödiga risker i trafiken kan undvikas, vilka övningsplatser som rekommenderas och annat matnyttigt stöd genom hela övningskörningsprocessen.

Boken innehåller så väl text som foton och tydliga illustrationer av olika moment och trafiksituationer.

Den 40 sidor långa boken är skriven av en erfaren trafiklärare, Åke Åhsblom, och är som tidigare nämnt en del av en bokserie för körkortsutbildning.

73 :-

Till Butik / Beställ

körkortsteori bok

Körkortsteori 2020: den senaste körkortsboken

Den senaste läroboken (2020) för dig som ska ta körkort för personbil – B-körkort. I den 248 sidor långa boken kan du läsa på inom alla delar som ingår i körkortsteorin, inklusive vägmärken och skyltar. Transportstyrelsens kursplan ligger till grund för boken och innehållet uppdateras regelbundet.

Boken är utgiven av Svea Trafikutbildning, som även erbjuder körkortsfrågor online där man kan testa sina kunskaper efter eller under tiden man läser boken – www.trafiko.se.

315:-

Till Butik / Beställ

ta körkort bok och app

Körkortsteori 2020: den senaste körkortsboken: Digitalt teoripaket

Ett komplett teoripaket för den som ska ta körkort för personbil. Paketet innehåller ”Den senaste körkortsboken 2020”, som skrivits utifrån Transportstyrelsens kursplan för B-körkort och innehåller alla delar inom körkortsteori.

Förutom boken innehåller paketet från Svea Trafikutbildningen obegränsad tillgång till det digitala paketet med körkortsfrågor och övningar. I det digitala paketet finns även ”Den senaste körkortsboken 2020” som ljudbok och e-bok. I paketet ingår även en ”klara-provet-garanti”, vilket innebär att paketet kan brukas till dess att man klarat sitt körkort.

Både boken och teorifrågorna uppdateras regelbundet, så att både innehållet och frågorna är aktuella.

692:-

Till Butik / Beställ

Övningsbok för körkortsutbildning till AM-körkort och långsamt gående fordon

En bok innehållandes övningar för den som ska ta AM-körkort. Boken är ett komplement till ”Mopedbok för utbildning till AM-körkort och förare av långsamt gående fordon”. Innehållet är fördelat över 79 sidor, skrivet av Stig Hällund. I boken finns både text och illustrerande bilder för olika övningar.

175:-

Till Butik / Beställ