Boka verkstad online

Carombia.com bildades år 2013 då bolagets grundare tyckte sig se ett behov på servicemarknaden som inte täcktes upp. På Carombia kan jämförelser enkelt göras mellan olika typer av service och reparatoner på bil. Kunden får överblick över utförare och slutgiltig kostnad. Skriv in just dina kriterier och få svar direkt. Betalningen görs direkt till Carombia som sedan håller inne med betalningen till berörd verkstad tills att arbetet har utförts enligt överenskommelse.

Företaget hjälper också kunden i att bilda sig en uppfattning om vilka verkstäder som är populärast genom att betygsätta verkstäder utifrån vad andra kunder tycker om just den verkstaden. Carombia blir den opartiska mellanhanden i affären mellan bilägare och verkstad och eftersom 40 % av svenska folket väljer bilverkstad utifrån egen erfarenhet och vitsord är det viktigt att hitta rätt verkstad på än gång.

Att använda Carombia.com är lika enkelt som att räkna till tre. Börja med att slå in bilens registreringsnummer. Gör sedan en jämförelse i den utförliga listan av bil- och serviceverkstäder som levereras dig, databasen består av tusentals anslutna verkstäder och växer hela tiden. Boka sedan den tid och verkstad som passar. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och låta mekanikern göra jobbet.