Köra är kul –men sen….

Då var vi igång med bloggen. Följ min väg mot körkort. Eller något sånt.

Första gången jag skulle köra insåg vi en sak. Det funkar inte att ha bilen full med grejor när det är träning på gång. Hela passagerarsätet var fullt med saker och där skulle uppenbarligen farsan sitta. Så innan vi fick dra igång fick jag ansvaret att städa. Ingen städning – ingen körning sa farsan. Jo tack för det. Han borde väll vara glad om jag får körkort så jag kan ta mig till träningarna själv. Men nöden har ingen lag. Samtidigt slog det mig – vad kostar det att lämna in bilen för städning. Okej, de kan ju inte plocka ur alla saker och ställa de snyggt i garaget men i alla fall få bort smuts och massa sånt där. Går det inte att få städerskan som kommer till oss en gång i veckan och även städa bilen. Skulle ju vara grymt skönt att få det snyggt både inne och ute på en gång. Får man dra RUT-avdrag för städning  av bilen eller måste det vara i huset?

Okej, Ska ta mig i kragen och gå ut och städa nu. För första gången är idag. Och jag gick in och skulle hämta städgrejor. Sen hamnade jag här. Betydligt roligare och enklare att blogga lite än att ta sig i kragen och städa. Men då blir det inte något körkort.

Helt klart är det att motivationen tryter. Vet att jag vill ha körkort. Vet att jag behöver övningsköra för att få det. Men det är så mycket annat som lockar. Nu ska jag gå ut och städa. Vi hörs.