Nu ska bilen bli snygg !!!

Har köpt en ny bil som jag verkligen är supernöjd med. Vad blev det den här gången då? Jo, det blev den nya Skodan Fabia Style TSI 90. Bilen, som jag valde att köpa i vitt, kräver såklart en del omsorg när det kommer till att hålla den fräsch och snygg.

En av de första investeringarna jag gjorde för detta ändamål var att köpa ett keramiskt lackskydd. Produkten det blev var Ceramic Pro, som enkelt sagt är en ytskyddsprodukt. Med en nyligen köpt bil känns det extra viktigt att investera i dessa typer av medel.

En stor anledning till att jag köpte lackskyddet, är för att den tillför lite bättre glans till bilen. Just nu vill jag ju såklart visa upp den en del, och därför kändes det här som en bra grej att skaffa. Förutom det här kommer det ju dock såklart med en del andra fördelar.

Dessa fördelar är bland annat ett ökat repskydd, högre färgintensitet och en yta som är väldigt lätt att tvätta. För oss som har vita bilar, som ju blir smutsiga väldigt fort, är det här en fördel som man inte bör glömma.

Jag har den senaste kvarten suttit och googlat runt på just ”Biltvätt Stockholm” för att hitta ett ställe som ger bra priser och som dessutom är nära där jag bor. Att välja rätt ställe att tvätta bilen på är inte helt lätt – särskilt om det gäller handtvätt.

När det kommer till biltvätt vill man ju såklart att de som sköter tvätten ska ha erfarenhet samt göra ett bra jobb. Därför sitter jag just nu och läser recensioner kring olika firmor runt om här i Stockholm. Hittar jag ingen bra, kanske jag får sköta tvätten själv. Men att hitta en bra firma för det här brukar ju som bekant inte vara några problem.